• Πρόκειται για τη χειρουργική διαδικασία με την οποία βελτιώνεται το μέγεθος, το σχήμα και το προφίλ της μύτης. Η μη αισθητικά αποδεκτή εμφάνιση της μύτης μπορεί να υπάρχει εκ γενετής, ή να είναι αποτέλεσμα τραυματισμού ή προηγούμενης χειρουργικής επεμβάσεως. Με τη ρινοπλαστική όλο το πρόσωπο γίνεται πιο αρμονικό.

  • Πρόκειται για μια χειρουργική διαδικασία κατά την οποία βελτιώνεται το μέγεθος ή/ και το σχήμα των αυτιών. Η πιο συχνή ανωμαλία στην συγκεκριμένη ανατομική θέση είναι τα αφεστώτα ώτα ή αλλιώς πεταχτά αυτιά.

  • Πρόκειται για την χειρουργική διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους από το άνω ή/και το κάτω βλέφαρο. Σε κάθε περίπτωση μετά το χειρουργείο, το βλέμμα δείχνει πιο ξεκούραστο, πιο φρέσκο και πιο νεανικό.

  • Πρόκειται για την χειρουργική διαδικασία που έχει ως σκοπό να βελτιώσει τα ορατά σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο, όπως είναι οι βαθιές ρυτίδες, η αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου και η χαλάρωση του δέρματος. Στόχος είναι να επιτευχθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές και να προκύψει ένα πιο νεανικό και ξεκούραστο πρόσωπο.