Μεσοθεραπείες

μεσοθεραπείες

Πρόκειται για μια σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης και ανανέωσης του προσώπου και του σώματος. Εφαρμόζεται αποτελεσματικά και για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Χρησιμοποιείται η τεχνική των μικροενέσεων σε διάφορα σημεία του προσώπου, του λαιμού και του σώματος και το υλικό που χρησιμοποιείται ποικίλει και εξαρτάται από τις ανάγκες του δέρματος, την εντόπιση του προβλήματος (σώμα ή πρόσωπο) και τον τύπο του προβλήματος (γήρανση, κυτταρίτιδα, λιπόλυση, χαλάρωση).

Κατάλληλοι Υποψήφιοι

Δεν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι τα άτομα με ιστορικό πρόσφατης νεοπλασίας, θρομβώσεων και εμφράγματος καθώς και σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης και θηλασμού.

Θεραπεία

Πρόσωπο

Η μεσοθεραπεία στο πρόσωπο επιτυγχάνει να ενυδατώσει σε βάθος τους ιστούς που το έχουν ανάγκη και να βελτιώσει την τονικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε περιστατικού η θεραπεία μπορεί να έχει ως στόχο τη σύσφιξη, τη βαθιά ενυδάτωση, την τόνωση, την λάμψη και την ανανέωση της επιδερμίδας καθώς και την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων.
Είναι σχετικά ανώδυνη θεραπεία, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια κάθε εποχή του έτους ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του την ίδια ημέρα. Ανάλογα με το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται, οι συνεδρίες μπορεί να γίνονται εβδομαδιαία για ένα μήνα ή μία φορά το μήνα για 3 μήνες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες και διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πρόσωπο είναι ενυδατωμένο, λαμπερό, αναζωογονημένο και σφριγηλό. Η θεραπεία έχει πολύ καλά αποτελέσματα όταν εφαρμόζεται για την αναζωογόνηση του ντεκολτέ και την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων στην ίδια περιοχή.

Σώμα

Η μεσοθεραπεία έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις κυτταρίτιδας και χαλάρωσης κυρίως σε περιοχές όπως οι γλουτοί και τα πόδια ενώ εφαρμόζεται με επιτυχία και σε περιστατικά εντοπισμένης εναπόθεσης λίπους. Επομένως τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε περιστατικού ξεχωριστά και μπορεί να περιέχουν συσφικτικούς ή λιποδιαλυτικούς παράγοντες. Επιπλέον της αποδόμησης των λιποκυττάρων, βελτιώνεται σημαντικά και η τοπική μικροκυκλοφορία. Απαιτούνται 6-8 εβδομαδιαίες συνεδρίες για ολοκληρωμένη θεραπεία. Επίσης η μεσοθεραπεία είναι κατάλληλη και για την αναζωογόνηση των χεριών.

Ανάρρωση

Είναι σχετικά ανώδυνη θεραπεία, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια κάθε εποχή του έτους ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του την ίδια ημέρα.

Συνοπτικά

Κατηγορία

Μη επεμβατικές

Μέλη του σώματος

Γλουτοί
Λαιμός
Παρειά
Χέρια

Χαρακτηριστικά

Διάρκεια επέμβασης: Εβδομαδιαίες ή μηνιαίες θεραπείες

Χρόνος Ανάρρωσης: Την ίδια μέρα

Αποτέλεσμα: 

Αυξημένη τονικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.