• Η κοιλιοπλαστική είναι μια χειρουργική διαδικασία που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει επίπεδη και σφιχτή κοιλιά. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες αισθητικές επεμβάσεις παγκοσμίως. Είναι μια διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται η περίσσεια του λίπους από διάφορες ανατομικές περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, τα πλάγια κοιλιακά τοιχώματα, οι μηροί, οι γλουτοί, η έσω επιφάνεια των γονάτων, οι γάμπες, οι βραχίονες, ο λαιμός και το θωρακικό τοίχωμα (γυναικομαστία).

  • Η μινι κοιλιοπλαστική είναι μια χειρουργική διαδικασία που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει επίπεδη και σφιχτή κοιλιά όπως και η κοιλιοπλαστική, απλά διαφέρει το μέγεθος της περίσσειας του δέρματος και του λιπώδους ιστού που πρέπει να αφαιρεθούν σε σχέση με την κοιλιοπλαστική.

    Η επίπεδη και σφιχτή κοιλιά επιτυγχάνεται με:

  • Πρόκειται για μια διαδικασία με την οποία αφαιρείται η περίσσεια λίπους από ένα ή περισσότερα σημεία του σώματος με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα σμιλεμένη σιλουέτα. Είναι στην ουσία λιποαναρρόφηση και απευθύνεται σε ασθενείς των οποίων το λίπος είναι εντοπισμένο σε συγκεκριμένες ανατομικές θέσεις όπως π.χ. στους μηρούς ή τους γλουτούς.

  • Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν τα περιστατικά που αναζητούν να αποκτήσουν ένα πιο θηλυκό και καλοσχηματισμένο σώμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περιοχή των γλουτών. Στην περιοχή αυτή, μπορεί να αλλάξει το σχήμα και το μέγεθος των γλουτών και να επιτευχθεί συγχρόνως η ανόρθωσή τους.

  • Η βραχιονοπλαστική είναι μια χειρουργική διαδικασία με την οποία αφαιρείται η περίσσεια δέρματος από την έσω επιφάνεια του βραχίονα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι δυνατό να γίνει και λιποαναρρόφηση στην περιοχή ώστε να σμιλευτούν τα μπράτσα και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα να είναι αρτιότερο.

  • Η γέννηση ενός παιδιού είναι από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας. Η ανατροφή του από την άλλη, απαιτεί πολύωρη και ουσιαστική ενασχόληση. Με τον τρόπο αυτό πολλές γυναίκες παραμελούν τον εαυτό τους γιατί ποτέ ο χρόνος δεν είναι αρκετός και γιατί το μεγάλωμα των παιδιών είναι πάνω από όλα. Όπως και να έχει, οι εγκυμοσύνες έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο σώμα.

  • Παχύσαρκοι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε βαριατρικές επεμβάσεις (π.χ. γαστρικό by-pass, τοποθέτηση δακτυλίου) και αφού έχουν επιτέλους αποκτήσει το επιθυμητό βάρος έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σώμα που είναι αδυνατισμένο μεν αλλά συγχρόνως χαλαρό. Στη φάση αυτή ο πλαστικός χειρουργός αναλαμβάνει να επαναδιαμορφώσει το σώμα με μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.