• Πρόκειται για τη χειρουργική διαδικασία με την οποία βελτιώνεται το μέγεθος, το σχήμα και το προφίλ της μύτης. Η μη αισθητικά αποδεκτή εμφάνιση της μύτης μπορεί να υπάρχει εκ γενετής, ή να είναι αποτέλεσμα τραυματισμού ή προηγούμενης χειρουργικής επεμβάσεως. Με τη ρινοπλαστική όλο το πρόσωπο γίνεται πιο αρμονικό.

  • Πρόκειται για μια χειρουργική διαδικασία κατά την οποία βελτιώνεται το μέγεθος ή/ και το σχήμα των αυτιών. Η πιο συχνή ανωμαλία στην συγκεκριμένη ανατομική θέση είναι τα αφεστώτα ώτα ή αλλιώς πεταχτά αυτιά.

  • Πρόκειται για την χειρουργική διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους από το άνω ή/και το κάτω βλέφαρο. Σε κάθε περίπτωση μετά το χειρουργείο, το βλέμμα δείχνει πιο ξεκούραστο, πιο φρέσκο και πιο νεανικό.

  • Πρόκειται για την χειρουργική διαδικασία που έχει ως σκοπό να βελτιώσει τα ορατά σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο, όπως είναι οι βαθιές ρυτίδες, η αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου και η χαλάρωση του δέρματος. Στόχος είναι να επιτευχθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές και να προκύψει ένα πιο νεανικό και ξεκούραστο πρόσωπο.

  • Η επίδραση της βαρύτητας, της ηλιακής ακτινοβολίας και της απώλειας του κολλαγόνου και της ελαστίνης με την πάροδο του χρόνου είναι μερικοί από τους παράγοντες που ευθύνονται για την εμφάνιση των σημείων της γήρανσης. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, το πρόσωπο χάνει το περίγραμμά του ενώ γίνεται εμφανής η περίσσεια δέρματος και λίπους στο λαιμό.

  • Τα σημάδια της γήρανσης πολλές φορές γίνονται αντιληπτά από την περιοχή των φρυδιών και του μετώπου. Τα πεσμένα φρύδια κάνουν το άτομο να μοιάζει μονίμως κουρασμένο και θλιμμένο και οι ρυτίδες του μετώπου το κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο από ότι είναι. Η ενδοσκοπική ανόρθωση των φρυδιών είναι η απάντηση για ένα πιο ανανεωμένο και ξεκούραστο βλέμμα.